Master TriA® Coach worden

Master TriA® coach is een intensieve 4 daagse is een sterke aanvulling op hetgeen je al in huis hebt op gebied van coaching en begeleiding.

Je leert hoe je de natuurlijke omgeving in combinatie met de TriA® methode en je persoonlijke manier van coachen samenvoegt tot jouw authentieke coach aanpak. De TriA® methode is een effectief stappenplan wat inzetbaar is op verschillende levensgebieden en bij diverse coachvragen. De door Corrie Reijngoud ontwikkelde de TriA ® methode laat jou als persoon en professional  in een sneltrein vaart groeien.

Resultaten

 • Je weet al wandelend de non-verbale signalen, zoals houding, loopgedrag en taalgebruik gebruiken om te reflecteren en meer inzicht te realiseren voor de klant
 • Je kent de principes van de TriA® methode en weet deze aanpak adequaat in te zetten
 • Je bent bekend met de psychische en mentale voordelen van coaching in de natuur
 • Je weet hoe je wandelend en stilstaand verschillende werkvormen, metaforen en symbolen kunt gebruiken om meer diepgang en bewustzijn te realiseren in een coaching sessie
 • Je kunt authentieker coachen omdat je duidelijk inzicht in je persoonlijke, unieke kwaliteiten en eigenschappen hebt en deze meer verankerd zijn.
 • Opleiding

 • Omvang

  2 x 2 dagen

 • max 8 deelnemers

 • Incl online leeromgeving

 • E 2.275, excl. 21% BTW

 • NOBCO PE: 24

Voordelen

 • Je leert de unieke TriA® methode en ontvangt na volledige afronding de TriA® licentie en mag je je zo profileren naar je doelgroep.
 • Wandelcoaching is de groeiende ‘groene trend’ waarmee je met deze opleiding gemakkelijk op mee lift.
 • Na de afronding van de opleiding krijg je automatisch toegang tot de besloten TriA® community voor uitwisseling van waardevolle informatie met collega’s. En je krijgt korting op diverse activiteiten Wandelcoaching Nederland.
 • Wandelcoaching Nederland is heel actief met het promoten van deze natuurlijke en effectieve manier van coachen en dit betekent dat jij hierdoor ook gemakkelijker in de picture bent.

Programma

Master TriA® Coach

Het programma bestaat uit 2 modules. Elke module bestaat uit 2 opeenvolgende dagen. Er is veel  aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen. Dezen worden vooraf geïnventariseerd en verwerkt in het programma.

Er wordt in beide modules gebruik in de oefensessies gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving, visualisatie en systemisch werk.

Inhoud:

 • De stappen van TriA® methode, Aandacht, Acceptatie en Actie
 • Wandelend contact en verbinding maken
 • Congruentie taal en lichaamshouding, wandelgedrag
 • Contrast groot maken gewenst en huidige situatie, incl. verleden
 • Werken met verschillende natuurlijke werkvormen
 • Hoe gebruik te maken van de natuurlijke omgeving
 • Vergroten inzet intuïtie

Investering en data

Opleidingsdata

22 en 23 april en 27 en 28 mei 2021

Investering

De investering voor deze opleiding is € 2.275, excl 21% BTW.

Inclusief

 • 4 opleidingsdagen;
 • het boek Aandacht, Acceptatie en Actie
 • locatie dagarrangementen, koffie/thee en uitgebreid lunchbuffet;
 • support online tijdens de opleiding.

Detail informatie

Klik op de tab voor meer informatie

Trainers

Onze ervaren trainers zijn zelf opgeleid voor en erop gefocust om je te begeleiden jouw persoonlijke kwaliteiten en uniciteit helder te maken, zodat je als een authentieke TriA® wandelcoach het coachingsvak kunt uitoefenen. Zij zijn zelf full- of parttime actief als TriA® wandelcoach en kunnen alle voordelen en valkuilen met je delen.

Studieboeken

We maken tijdens de opleiding gebruik van boek en in de online academie vind je uitgebreide theorie waarvoor  je een aantal weken voor aanvang van de opleiding de inlog voor ontvangt.

Je ontvangt bij aanvang van de opleiding het boek Aandacht, Acceptatie en Actie van Corrie Reijngoud.

Certificaat

Na succesvol afronden van de 2 modules ontvang je het certificaat  ‘Master TriA® Coach  Wandelcoach.

Eigentijdserf

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Eigentijdserf” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt neem dan contact op, zodat we kunnen overleggen wat je mogelijkheden zijn.

Arrangement

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunchbuffet, met o.a. heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen aangeven.

Overnachten op locatie

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds zonder file aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving uiteraard andere mogelijkheden voor een fijne overnachting.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen van de deelnemers die je voor gingen.

Acceptatie is een belangrijk aspect!

Een belangrijk aspect van de TriA® methode vind ik het onderdeel acceptatie. Pas daarna kun je echt stappen zetten. Het heeft mij geholpen om zaken uit het verleden los te laten waardoor ik letterlijk ruimte heb gekregen om het nieuwe te omarmen.

Karin van den Boomen
Manager Volmacht & Risicobeheer

Mijn unieke kracht!

De opleiding TriA® heeft mij inzicht gekregen in mijn eigen kunnen en unieke kracht en geleerd om meer vanuit mijn gevoel in plaats mijn denken te coachen.

Lucie Wachtelaer

Inzicht in kracht en kwaliteiten!

Tijdens de opleiding TriA® wandelcoach kreeg ik op een natuurlijke manier veel meer inzicht in mijn kracht, kwaliteiten en belemmerende patronen gekregen.

Marise Coerwinkel
Care for Women

Meer vertrouwen in mijn coaching.

De opleiding TriA® wandelcoach heeft me meer vertrouwen gegeven in mijn coachingsvaardigheden. De TriA® methode gaf mij houvast in het meer te laten komen wat zich op een ‘natuurlijke’ wijze aandiende

Anoniem

Verrijking voor mijn leven!

De TriA® wandelcoach opleiding is een verrijking voor mijn leven. Ik ben altijd graag de ‘ondersteunende factor’ geweest. Tevens ben ik een buitenmens. Dankzij de TriA® methode heb ik een eerste stap gezet in het helpen mensen zichzelf te helpen. Ik volg de opleiding met veel plezier. Er werd gezorgd voor luchtige, open, gestructureerde en flexibele lesdagen. Uiteraard zijn de dagen ook erg informatief en ervaringsgericht.

Wouter Buijs
TriA® Wandelcoach

Een verrijking voor mijn leven!

De opleiding TriA® wandelcoach is een verrijking voor mijn leven.

Jolanda Rinia
Hulpverlener Jeugdzorg

Sterker staan als coach!

Ik ben me bewuster geworden van mijn unieke kwaliteiten na het volgen van de opleiding TriA® wandelcoach. Daardoor voel ik mij sterker staan als coach.

Wilmi Bouten
Wilmi Bouten

Transformatie op een lichte manier!

Ik heb met veel plezier en enthousiasme de opleiding gevolgd. De combinatie; zelf oefenen met de TriA® methode en het ervaren daarvan, heeft mij overtuigd dat deze methode zeer krachtig is. Het blijft niet alleen bij praten (onbewuste bewust), maar daadwerkelijk voelen, ervaren en accepteren. Ik voel dat ik nu verder kan op mijn pad, daar waar ik mij voorheen belemmerd voelde. Er heeft daadwerkelijk transformatie plaatsgevonden op een voor mij speelse en lichte manier in de natuur; daar waar ik graag ben. Corrie, ik ervaar jou als een vrouw die haar vak als coach en trainer verstaat! Met jouw warme, innemende persoonlijkheid, veel intuïtie en humor op z’n tijd zorgde je voor een mooie open sfeer. Je weet heel snel tot de kern te komen, waardoor er tijdens de opleiding veel transformatie plaatsvond. Ik heb veel van jou geleerd. Hartelijk bedankt! En wat heerlijk dat ik na de 4-daagse allerlei waardevolle informatie van jou ontvang; hand- outs en oefeningen. Erg blij mee!

Heleen Bijker
TriA wandelcoach

Een extra dimensie in coaching!

De opleiding TriA® Wandelcoach heeft mij meer inzichten gebracht door de extra dimensie van het coachen in de natuur. Ik ga de TriA® methode en de natuur zeker inzetten.

Sarah Gillis
Movad’ooh

Richtinggevend en kwaliteiten!

De opleiding TriA® wandelcoach was zakelijk gezien richtinggevend en bracht me meer inzicht in mijn kwaliteiten

Jan Jochems
Wandel en verwonder

Heerlijke, praktische opleiding!

In de opleiding Master TriA® Coach heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen en leerzame momenten meegemaakt. Een heerlijke praktische opleiding en lekker veel buiten!

Jeanette van Heerwaarden
Relatiecounseling en coaching

Eyeopener

Wat ik een eyeopener vind, is het grote effect dat het heeft op de huidige situatie, door te beginnen met aandacht te schenken aan de gewenste situatie. Daar wordt ik iedere keer weer blij van. De meeste coachtechnieken beginnen met de huidige situatie en dat is met de TriA® methode niet het geval.

Annemarie van Berkel
TriA® wandelcoach en loopbaanbegeleiding
Coachen in de NatuurDe voordelen en valkuilen

Je leest in dit E-boek over de voordelen en hoogtepunten van het naar buiten gaan met je cliënt. Uit ervaring weet ik wat de valkuilen en hindernissen van begeleiding in de natuur kunnen zijn. Ik deel ze graag, zodat jij deze wellicht kunt voorkomen en op een eenvoudige manier jouw weg kunt gaan. Vul je gegevens in en ontvang het E-boek.

Wandelcoaching Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze trainingen, acties, tips over wandelcoaching en nog veel meer. Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.